Steun Nieuws uit Castricum

Nieuws uit Castricum is journalistiek voor en door lezers, zodat ik (Rens Blom) elke week een onafhankelijke nieuwsbrief zonder reclames kan schrijven. Met jouw maandelijkse donatie steun je kritische lokale journalistiek.

Aanbevelingen

Waarom deze lezers doneren

“Elke zondag kijk ik uit naar de nieuwsbrief van Nieuws uit Castricum, waarin ik zaken lees die zeer actueel en vooral zonder reclame zijn. Journalistiek kost geld, dus betaal ik graag elke maand iets voor deze onafhankelijke nieuwsbrief.”

Henk HommesGepensioneerd ambtenaar

“Ik vind het belangrijk dat een onafhankelijke journalist de gemeente houdt over (voorgenomen) besluiten en inwoners in duidelijke taal uitlegt wat er gebeurt in Castricum. De nieuwsbrief van Rens doet dat, en zonder reclames en non-nieuws. Daar betaal ik graag een paar euro per maand voor.”

LezerOndernemer

“Zondagmorgen, 10:00 uur. De nieuwsbrief van Rens rolt binnen met goedgeschreven artikelen over mijn dorp. Diepgravende onderzoeksjournalistiek, véél details en onafhankelijk. Ik waardeer dat zeer en zou het niet graag missen. En wil daar dus best iets voor betalen.”

Edith Sibinga-WatermannGepensioneerd
Rens geeft antwoord

Veelgestelde vragen